وبلاگ

آموزش | ۱۸ مهر ۱۴۰۲

اگر شما هم جزو افرادی هستید که مدام همه چیز را چک می‌کنید، نگرانید کارها درست پیش نرود و پیش نرفتن کارها طبق برنامه‌ریزی دقیقی که داشته‌اید، باعث می‌شود به هم بریزید، بدانید تنها نیستید. افراد زیادی با کنترل‌گری دست‌وپنجه نرم می‌کنند و این رفتارشان باعث آسیب روانی به خودشان و آزردن اطرافیان می‌شود. ترک کنترل‌گری هم مثل ترک هر عادت دیگری شاید در ابتدا دشوار به نظر برسد اما در نهایت با تلاش و مداومت می‌توان بر آن غلبه کرد.

آموزش | ۱۲ مهر ۱۴۰۲

همه می‌دانیم عادت‌های اشتباه خوب نیستند؛ مانع رسیدن‌ ما به اهداف‌مان می‌شوند، سلامتی‌ جسمی و روحی ما را به خطر می‌اندازند و وقت و انرژی‌مان را هدر می‌دهند. پس چرا ترک‌شان نمی‌کنیم؟ اشکال کار کجاست؟ در ادامه در مورد علت بروز عادت‌های اشتباه، روش‌های ترک این عادت‌ها و جایگزینی‌شان با عادت‌های خوب بیشتر بخوانید.

آموزش | ۱۹ شهریور ۱۴۰۲

جای تعجبی ندارد که بسیاری از افراد بعد از طی کردن فرآیند طاقت‌فرسای مصاحبه و دریافت پیشنهاد کاری دیگر حاضر نباشند در مورد حقوق و دستمزد چانه‌زنی کنند، حتی اگر از این حقوق راضی نباشند. اما اگر به مرحله‌ی پیشنهاد شغلی رسیده‌اید یعنی حتما توانایی‌هایی خاص و رزومه‌ای تحسین‌برانگیز داشته‌اید و می‌توانید برای افزایش حقوق و شرایط کار مطلوب‌تان چانه‌زنی کنید.

آموزش | ۱۳ شهریور ۱۴۰۲

مصاحبه تجربه‌ای استرس‌زا است. نیم ساعت الی یک ساعت در قرار ملاقاتی هستید که فشار زیادی به اعصاب‌تان وارد می‌کند، نمی‌دانید قرار است دقیقا چه سوال‌هایی پرسیده شود و مدام جواب‌هایی که شاید اصلا به کار نیاید را در ذهن‌تان مرور می‌کنید. اول این‌که بدانید در این موقعیت تنها نیستید و این فشار و استرس به سایر کارجوها و حتی مصاحبه‌کنندگان هم وارد می‌شود. دیگر اینکه با دانستن و رعایت آدابی که حرفه‌ای جلوه‌تان می‌دهد، می‌توانید از بار این فشار و استرس کم کنید و تاثیر خوبی روی مصاحبه‌کننده بگذارید. در ادامه در مورد این آداب بیشتر بخوانید:

آموزش | ۱۲ شهریور ۱۴۰۲

شرایط زندگی سخت‌تر از قبل شده و چالش‌ها بیشتر از همیشه خودنمایی می‌کنند. تغییر سبک زندگی و بحران‌های اجتماعی هم مشکلات تازه‌ای خلق کرده. در چنین شرایطی طبیعی است که بخش زیادی از ما نیاز به مشاور را بیشتر از قبل حس کنیم و برای حل مشکلات‌مان از این مسیر امتحان‌پس‌داده کمک بگیریم. با توجه به حساسیت موضوع لازم است قبل از شروع مشاوره و درمان چند نکته را در نظر بگیرید تا زودتر و بهتر به نتیجه‌ی دلخواهتان برسید.

آموزش | ۰۷ شهریور ۱۴۰۲

مصاحبه‌ی شغلی یکی از سخت‌ترین موارد در روند پیدا کردن شغل است. در مدتی کوتاه باید از خودتان و دستاوردهایتان حرف بزنید و روی مصاحبه‌کننده تاثیر خوبی بگذارید. شاید اگر سوال‌ها را از قبل می‌دانستیم، کارمان خیلی راحت‌تر می‌شد! اگرچه فرآیند مصاحبه‌ی هر شرکت با شرکت دیگر تفاوت دارد و نمی‌توان از قبل مطمئن بود چه سوالاتی قرار است پرسیده شود، اما سوالات پرتکراری هست که در بیشتر مصاحبه‌ها به نحوی مطرح می‌شود. از قبل دانستن این سوالات، فکر کردن به آن‌ها، اولویت‌بندی و مرور کردن پاسخ‌ها پیش از مصاحبه در ذهن، کمک می‌کند این مرحله را با آرامش و کیفیت بهتری رد کنیم. در ادامه با ۵ سوال پرتکرار که در مصاحبه‌ها مطرح می‌شوند و جوابی که باید به آن‌ها بدهیم، آشنا شوید.

آموزش | ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

شاید بهترین زمان برای بازی‌های گروهی همین روزهای گرم و بلند تابستان است که آفتاب امان نمی‌دهد تا از خانه بیرون برویم. خانه‌های کوچک و آپارتمانی و همسایه‌هایی که یک دیوار نازک با آن‌ها فاصله داریم، باعث شده تا خیلی از بازی‌های قدیمی و پرسروصدا از لیست پیشنهادها خط بخورد.

آموزش | ۱۸ مرداد ۱۴۰۲

خیلی از کارمندان و کارگران با مشکل درد دست‌هایشان روبه‌رو هستند. مشکلی که ربطی به کار سنگین بدنی ندارد و خیلی وقت‌ها بر اثر نشستن پشت میز و استفاده‌ی دائم از کامپیوتر اتفاق می‌افتد. سندرم تونل کارپال (Carpal Tunnel Syndrome) یا نشانگان مجرای مچ دستی، شایع در ناحیه‌ی دست است که باعث درد، بی‌حسی و سوزن‌سوزن و مور مور در دست و بازو می‌شود.

آموزش | ۰۸ مرداد ۱۴۰۲

گرمازدگی یکی از مشکلات شایع تابستان است و در روزهای بسیار گرم خیلی از افراد دچار این عارضه می‌شوند. برای صاحبان بعضی مشاغل که ساعاتی طولانی زیر نور خورشید هستند مثل کشاورزان، رانندگان و کارگران ساختمانی گرمازدگی تبدیل به مشکلی جدی می‌شود. از طرف دیگر خیلی از کارگران در عظام و سایر کارخانه‌ها هم با این‌که زیر نور خورشید نیستند ولی ممکن است به خاطر کار با دستگاه‌های خاص و کوره‌ها هم دچار گرمازدگی شوند.

آموزش | ۱۹ تیر ۱۴۰۲

نوشتن رزومه‌ای خوب اولین قدم برای پیدا کردن شغل است. زمانی که شرکتی آگهی استخدام منتشر می‌کند، صدها رزومه ارسال می‌شود و رزومه‌ی خوب دریچه‌ی ورود به مرحله‌ی بعد است. در واقع رزومه اولین فرصت شما برای ارائه‌ی خودتان است که فرصتی چندان طولانی هم نیست و باید در مدتی کوتاه خودتان را به شکلی موثر معرفی کنید. در ادامه در مورد تکنیک‌های نوشتن رزومه‌ای خوب و روش‌های به روز کردن رزومه صحبت می‌کنیم:

آموزش | ۱۲ تیر ۱۴۰۲

حس ترس و نگرانی قبل از امتحان، پیش از گرفتن تصمیم‌های مهم و موقع صحبت در جمع سراغ خیلی‌ها می‌آید و برای همه‌مان حس آشنایی است. همه‌ در زندگی اضطراب و استرس را تجربه کرده‌ایم یا به قول معروف دلشوره گرفته‌ایم. گاهی این حس چنان شدید می‌شود که زندگی را مختل می‌کند و خواب و خوراک را از ما می‌گیرد. در ادامه درمورد راه‌های غلبه بر اضطراب صحبت می‌کنیم تا بتوانیم در این دنیای پرهیاهو و پرآشوب تا حدودی آرامش‌مان را به دست آوریم.

آموزش | ۰۶ تیر ۱۴۰۲

هر شغلی سختی و دشواری خاص خود را دارد اما برخی شغل‌ها شرایط خاصی دارند که فشار کاری و آسیب بیشتری به کارگر وارد می‌کنند. این آسیب‌ها ممکن است جسمی یا روانی و گاهی هر دو باشد. آسیب‌های حرکتی، مشکلات تنفسی بر اثر کار، مشکلات شنوایی و قلبی عروقی همه جزو آسیب‌هایی هستند که ممکن است بر اثر سختی کار ایجاد شوند. در ادامه در مورد سختی کار و قوانین آن بیشتر بخوانید:

آموزش | ۲۹ خرداد ۱۴۰۲

تابستان فصل تعطیل شدن مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها و فرصت مناسب سفر بسیاری از خانواده‌هاست. اما مشکل اینجاست که در بسیاری از جاهای دیدنی هوا گرم است و عیش آدم منغص می‌شود. از طرفی وسعت ایران و تنوع پوشش جغرافیایی و آب و هوا باعث شده، در گرمای خرماپزان بعضی شهرها بتوان مناطق دیگری پیدا کرد که آب و هوایی خنک و مطبوع دارند و و فضا بسیار دلچسب است. در ادامه با بعضی از این نقاط دیدنی خنک ایران آشنا شوید که حسابی مناسب فرار از گرما هستند:

آموزش | ۲۴ خرداد ۱۴۰۲

یکی از واحدهای درسی مدرسه زبان انگلیسی بود و مثل هر درس دیگری طرفداران و دشمنان خودش را داشت. عده‌ای از خواندنش لذت می‌بردند و دسته‌ی دوم دوستش نداشتند. چه جزو دسته‌ی اول بوده باشید چه دسته‌ی دوم، احتمالا در مسیر زندگی از اهمیت دانستن زبان انگلیسی آگاه شده‌اید. دانستن زبان دوم، به‌خصوص زبان انگلیسی دریچه‌ای به دنیایی تازه باز می‌کند که ناشناخته‌های زیاد و جذابی دارد. در ادامه درمورد دلیل اهمیت یادگیری زبان انگلیسی و روش‌های یادگیری بیشتر بخوانید.

آموزش | ۰۶ خرداد ۱۴۰۲

به دلیل نوع تکامل مغز در طول میلیون‌ها سال، مغزهای ما بسیار پیچیده شده‌اند. الگوها و وضیعت‌های ذهنی بالقوه و متفاوتی درون ما وجود دارد. ما درون خود دارای خود خشمگین، خود مضطرب، خود خواستار عشق، خود هیجان‌زده، خود مغرور و خود شرمگین هستیم، که هرکدام دارای هیجان متفاوت، شیوه‌ی تفکر و رفتار متفاوت است. این خودها ممکن است تحت‌تاثیر وضعیت‌های بدنی ما باشند. مثلاً خسته باشیم یا یک مشکل جسمانی داشته باشیم. خاطرات هیجانی قدرتمند نیز ممکن است در ما فعال شوند و بر روی بدن و هیجان ما تاثیر بگذراند. اگر زندگی‌های سختی داشته باشیم، به معنای این است که تجربه‌های ذهنی ما معمولاً ریشه در خشم و اضطراب دارند و ما فرصتی برای رشد سایر الگوها نداشته‌ایم و همیشه در حالت تدافعی بوده‌ایم.