https://www.radioezam.com/8piI/

یادداشت

این بخش جایی است برای بیشتر نوشتن، برای این‌که با بهانه و بی‌بهانه درباره‌ی موضوعاتی بنویسیم که دغدغه‌ی امروز ما هستند. بخش «یادداشت‌ها» با متن‌هایی از تحریریه‌ی رادیوعظام شروع شده اما همه‌ی اعضای خانواده‌ی بزرگ عظام می‌توانند برای آن بنویسند. اگر اهل قلمید، از خاطرات عظام، وضعیت کار و چالش‌های دیگرتان برایمان بنویسید.
یادداشت | ۱۰ تیر ۱۴۰۳

«بخش صنعت و معدن از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی کشور است. صنعت و معدن از طرفی از محصولات تولیدی بخش‌های دیگری مثل نهاده‌ی واسطه‌ای استفاده می‌کند و رشد تولید این بخش بر رشد تولید بخش‌های دیگر کمک می‌کند. به دلیل اهمیت صنعت و معدن پیرو مصوبه‌ی شورای عالی انقلاب فرهنگی دهم تیرماه روز صنعت و معدن نام‌گذاری شده است.»

یادداشت | ۰۹ تیر ۱۴۰۳

۶ تیر سالروز تاسیس عظام آنلاین بود. این مجموعه از سال ۹۹ با هدف رشد و توسعه کسب و کار گروه عظام در فضای آنلاین و همچنین انجام مسئولیت اجتماعی جهت تامین قطعات مورد نیاز ناوگان حمل و نقل تاکسی و اسنپ با قیمت منصفانه، به دستور سهامدار محترم، حاج آقا ایروانی، فعالیت خود را آغاز کرد.

یادداشت | ۲۳ خرداد ۱۴۰۳

همیشه کمک کردن به دیگران، بخشیدن پول یا مال نیست، گاهی با بخشیدن قسمتی از وجود خود یعنی اهدای خون می‌توان فردی را به زندگی بازگرداند. یکی از مهم‌ترین فواید اهدای خون این است که فرد اهداکننده می‌تواند بیماری‌های نهفته در خون خود را کشف کند. همچنین از طریق آن ضربان قلب، فشار خون، دمای بدن و کم‌خونی و نوع گروه خونی تشخیص داده می‌شود. هر فرد سالم می‌تواند در هر سال تا چهار بار با فاصله هشت هفته (دو ماه) خون اهدا کند. طبق گفته کارشناسان، هر فرد بالغ بین ۱۷ تا ۶۵ سال، با وزن متوسط پنجاه کیلوگرم، حدود پنج و نیم تا ۶ لیتر خون دارد و با اهدای ۲۵۰ سی‌سی تا ۴۵۰ سی‌سی از خون خود، نه تنها سلامتی خود را به مخاطره نمی‌اندازد، بلکه ضمن کمک به سلامتی خود، نجات‌بخش زندگی دیگری نیز خواهد شد. اما مهم‌ترین و اصلی‌ترین فایده اهدای خون، نجات زندگی هم‌نوع خود است.

یادداشت | ۰۶ خرداد ۱۴۰۳

ششم خرداد ماه سال‌روز تاسیس شرکت پویان صنعت نهاد، هر سال بهانه‌ای می‌شود که تلاش صادقانه همکارانمان در تمامی واحدهای سازمان را ارج نهاده و هجده سالگی این تلاش جمعی برای رشد و تولید را گرامی بداریم.

یادداشت | ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

ابتدا روز روابط عمومی و ارتباطات را به همه‌ی اصحاب رسانه، فعالان روابط عمومی و ارتباطات، به ویژه همکارانم در مجموعه‌ی رادیو عظام تبریک عرض کرده و امیدوارم با تلاش‌ بیشتر و استفاده بهتر از ظرفیت‌های موجود؛ موجب هم‌افزایی و همدلی بیشتر در مجموعه‌ی عظام شوند و چون پلی برای انتقال پیام‌ها، انتقادها و پیشنهادها از سطوح‌ گوناگون ذی‌نفعان به سطوح مختلف مدیریتی عمل نمایند.

یادداشت | ۱۲ اسفند ۱۴۰۲

حقوق مصرف‌کننده از جمله اصول اساسی حقوق شهروندی است و همه ما در جایگاه مصرف کننده روزانه به اشکال مختلف جهت احقاق آن در تلاش هستیم. مصرف‌کنندگان، به عنوان ستون اصلی صنعت قطعات خودرو، حق انتخاب دارند تا از لوازم یدکی با کیفیت، ایمن،  با قیمت منصفانه، دارای خدمات پس از فروش جامع و اطلاعات کامل بهره‌مند شوند.

یادداشت | ۱۸ بهمن ۱۴۰۲

حدود ده سال پیش به خانواده بزرگ عظام اضافه شدم. با اینکه معمولا در برقراری ارتباط با آدم‌های جدید سختگیری نمی‌کنم اما روزهای اول بهم سخت گذشت. فضای کار جدید و خیلی متفاوت از جای قبلی، آدم‌های جدید و وظایف کاری جدید اتمسفری در ذهن من ایجاد کرده بود که احساس غریبگی می‌کردم. دنبال راه‌حلی بودم که این وضعیت آزاردهنده زیاد طول نکشه. همین‌طور هم شد. خیلی زود نجات‌دهنده از راه رسید. یک روز یکی از همکارا وقت ناهار ازم پرسید اهل ورزش هستی؟ فوتبالت چطوره؟ همین سوال انگار کوه یخ رو آب کرد. فهمیدم که روزهای چهارشنبه بعد از ساعت کاری آقایون همکار می‌رن سالن و فوتبال بازی می‌کنن. از من هم دعوت کردن و با اشتیاق بهشون اضافه شدم.

یادداشت | ۲۷ دی ۱۴۰۲

در دسامبر ۱۹۹۷ در شهر کیوتوی ژاپن اعضای سازمان ملل متحد، پیمانی را بررسی کردند که به موجب آن، می‌بایست تولید آلاینده‌های هوا برای جلوگیری از پدیده گرم شدن اتمسفر محدود شود. پیمان کیوتو به دنبال کاستن از گاز‌هایی مانند دی‌اکسیدکربن و متان است که جایگزینی برای نیروگاه‌های خورشیدی و بادی با نیروگاه‌های معمولی در این راستا به شمار می‌رود. بر این اساس هر ساله در هفتم سپتامبر برابر با ۱۶ شهریور ماه روی هوای پاک نامیده می‌شود. ایران نیز از سال 1374 تاریخ ۲۹ دی ماه را به این عنوان یعنی روز هوای پاک نام‌گذاری کرده است.  در این متن درباره‌ی اهمیت این روز و دغدغه‌هایی که درباره‌ی آن مطرح است نوشته‌ایم. 

یادداشت | ۰۶ دی ۱۴۰۲

​​​​​​​ما یک چالش در بحث ردیابی محصول‌هایمان بین نمایندگان داریم. ما نزدیک 220 نماینده‌ی فعال در گروه بازار داریم و طبق قرارداد یک سری محدودیت و الزاماتی را برایشان تعیین کردیم که دوستان باید این‌ها را انجام بدهند. یکی از آن‌ها این است که باید در محدوده‌ی جغرافیایی خودشان کار کنند. گاها در واحد تحقیقات بازار گزارشاتی برای ما ارسال می‌شد مبنی بر این‌که مثلا جنس‌هایی که به استان کرمان فروختید، در شهر تبریز خرید و فروش می‌شود. به هر حال یکی از الزاماتی که کار را مرتب می‌کند، بحث ترکینگ و ردیابی است، یعنی ما اطلاعاتی را در خط‌هایمان داشته باشیم و بتوانیم بر اساس کدهایی که در سیستم ردیابی استخراج می‌شود، اطلاعاتی را برای خودمان مشخص کنیم. بخشی از آن اطلاعات مربوط به اطلاعات خود واحد تولیدی یا واحد بسته‌بندی است که نشان می‌دهد این کالا یا این محصول در چه زمانی و توسط چه اپراتوری و در چه شیفتی بسته‌بندی و تولید شده. این کالا سفارش کدام مشتری بوده و به کدام شهرستان ارسال شده. با توجه به کیوآرکدی که روی لیبل محصول درج می‌شود حتی بازرسین شرکت می‌توانند به شهرستان‌ها به انبار کالای مشتریان یا نمایندگان‌مان بروند و با یک سرچ در کیوآرکدها متوجه شوند که این جنس برای این نماینده بوده یا خیر. این کار کمک می‌کند که بحث اسکونت را در بازار جمع کنیم و موضوع ردیابی را داشته باشیم. گاها بحث‌هایی مثل گارانتی قطعات را داریم، با چک کردن تاریخ بسته‌بندی و تاریخ فاکتور فروش که روی لیبل هست، می‌توانیم زمان گارانتی را هم تحت کنترل بگیریم. 

یادداشت | ۱۵ آذر ۱۴۰۲

کلمه‌ی دانشجو همانطور که از نامش پیداست، به معنای جوینده دانش و آگاهی است. کسی که جوینده نامیده می‌شود، هرگز نمی‌تواند منفعل و بی‌تفاوت بماند؛ به همین خاطر عموم جامعه، دانشجویان را به عنوان یک قشر روشن‌فکر، فعال و دانا در نظر دارند. بنابراین پیش از هر چیز علم اندوزی و فراگیری دانش و پس از آن کسب آرمان‌هایی فراتر همچون تعهد داشتن، اهمیت دادن به مسائل روز و آگاهی از وضعیت اطراف، از وظایف یک دانشجو به شمار می‌رود.

یادداشت | ۳۰ آبان ۱۴۰۲

دومین دوره‌ی مسابقات فوتسال عظام در بخش مردان طی 3 روز از ۲۴ تا ۲۶ آبان سال ۱۴۰۲ برگزار شد و با قهرمانی پیستون ایران به پایان رسید. ۱۲ تیم از خانواده‌ی بزرگ عظام در این دوره از مسابقات در مجموعه‌ی فرهنگی ورزشی غدیر تهران گرد هم آمدند و این رقابت‌ها را پرشورتر از سال گذشته به سرانجام رساندند. اما این دوره‌ی مسابقات علاوه بر موضوع رقابت ورزشی و قهرمانی، درس‌ها و نکات جالبی نیز داشت که بازگو کردن آن خالی از لطف نیست.

یادداشت | ۲۶ مهر ۱۴۰۲

استعدادیابی در ورزشی مثل فوتبال شبیه پیدا کردن سوزن در انبار کاهه. در هر کوچه و پس‌کوچه‌ای، هر پارکی و حیاط هر مدرسه‌ای یه سری بچه کم سن و سال دارن با هم فوتبال بازی می‌کنن و کافیه وقت بذاری و زیرذره‌بین ببری‌شون تا یه استعداد ناب رو پیدا کنی. من هم به واسطه‌ی شغل و علاقه‌م همیشه کنجکاوم و هر جایی که میرم حواسم به این موضوع هست.

یادداشت | ۰۵ مهر ۱۴۰۲

عمارت قاجاری مسعودیه عمارتی متعلق به مسعود میرزا ملقب به ظل‌السلطان پسر ناصرالدین شاه است. این بنا که در میدان بهارستان تهران قرار دارد از گنجینه‌های تاریخی تهران به شمار می‌رود که روزهای پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشته است. عمارت مسعودیه که این روزها مرمت و احیای آن آغاز شده، زیر نظر هلدینگ عظام قرار دارد. به مناسبت روز گردشگری گفت‌وگویی با سعید تجریشی مدیریت این مجموعه انجام دادیم.

یادداشت | ۲۸ شهریور ۱۴۰۲

مرکز آموزش عظام از تیر ماه به صورت رسمی کار آکادمی فروش بازاریابی را شروع کرده، هرچند که در گذشته هم پروژه‌هایی را انجام دادیم. هدف ما این است که براساس نکته‌ای که آقای میرزایی فرمودند آموزش فراگیر داشته باشیم. در حال حاضر بسته‌مان در مرکز آموزش کامل است. هم برای مدیر‌ها و هم برای کارکنان آموزش داریم. بخشی از آموزش‌ها در شرکت‌ها انجام می‌شود و بخشی هم که ستادی است در قالب آکادمی کالج‌های تخصصی برگزار می‌شود که شامل کالج بازرگانی و فروش بازاریابی می‌شود.

یادداشت | ۱۴ شهریور ۱۴۰۲

ما در گروه تعلیق و انتقال قدرت دو شرکت داریم. شرکت فرآوری و ساخت و شرکت پایاکلاچ. در شرکت فرآوری و ساخت دو سایت تولیدی داریم شامل سایت کمک‌فنر و سایت جعبه فرمان. در سایت کمک‌فنر با بهره‌برداری از پروژه‌ی توسعه، به جای خوبی رسیده‌ایم. در این پروژه‌ ما بحث افزایش ظرفیت را داریم که روی ظرفیت ۹ میلیون کمک‌فنر در سال تثبیت می‌شویم و ان‌شاالله برای مرحله‌ی بعد گام برمی‌داریم و امکان‌سنجی آن را برای رسیدن به ۱۲ میلیون انجام می‌دهیم.

برچسب‌ها
تحریریه عظام