https://www.radioezam.com/YTRc/

پیشرفت‌های گروه تعلیق و انتقال قدرت در سالی که گذشت

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ | منبع: رادیو عظام
پیشرفت‌های گروه تعلیق و انتقال قدرت در سالی که گذشت
علی پوررضا
مدیرعامل شرکت فرآوری و ساخت و مدیر گروه تعلیق و انتقال قدرت

ما در گروه تعلیق و انتقال قدرت دو شرکت داریم. شرکت فرآوری و ساخت و شرکت پایاکلاچ. در شرکت فرآوری و ساخت دو سایت تولیدی داریم شامل سایت کمک‌فنر و سایت جعبه فرمان. در سایت کمک‌فنر با بهره‌برداری از پروژه‌ی توسعه، به جای خوبی رسیده‌ایم. در این پروژه‌ ما بحث افزایش ظرفیت را داریم که روی ظرفیت ۹ میلیون کمک‌فنر در سال تثبیت می‌شویم و ان‌شاالله برای مرحله‌ی بعد گام برمی‌داریم و امکان‌سنجی آن را برای رسیدن به ۱۲ میلیون انجام می‌دهیم. به موازات این سعی می‌کنیم ظرفیت تولیدمان را نیز بالا ببریم. سعی کرده‌ایم به لحاظ سطح تکنولوژی ماشین‌آلات به‌روزتری در اختیار داشته باشیم.
ماشین‌های سی‌ان‌سی که خریداری و راه‌اندازی شده و ماشین‌آلات دیگری که در حال خرید آن هستیم، به لحاظ سطح تکنولوژی بسیار بالاتر از ماشین‌آلاتی است که قبلا کار می‌کردیم. به عنوان نمونه ما قبلا سلول‌هایی داشتیم که در آن ۱۶ نفر اپراتور مشغول به کار بودند ولی با آوردن ماشین‌آلات جدید توانسته‌ایم تعداد اپراتور را از ۱۶ به ۴ برسانیم. بنابراین ما اپراتوربیس نیستیم. این موضوع هم به لحاظ بحث خطاناپذیرسازی و هم به لحاظ کیفیت قطعاتی که تولید می‌کنیم مهم است. در همان سایت کمک‌فنر از خط آب‌کاری بهره‌برداری کرده‌ایم. با توجه به این‌که قطعه‌ی میل پیستون یکی از قطعات مهم کمک‌فنر است و یکی از فرآیندها برای تکمیل میل پیستون بحث آبکاری است، ما از فاز اول خط آبکاریمان بهره‌برداری کردیم که آن هم به لحاظ پی‌پی‌ام تقریبا به پی‌پی‌ام صفر رسیده و با کیفیت بسیار مطلوب‌تری نسبت به خطوط قبلی‌مان آبکاری را انجام می‌دهیم. به موازات بحث تنوع محصولات را هم داریم.
سعی کردیم با خودروسازهای جدید ایرانی که سعی می‌کنند تیراژشان را بالا ببرند همکاری کرده و قطعات کمک‌فنرشان را تولید کنیم. علاوه بر این بر اساس نیازمندی‌هایی که خودروسازان دارند، در بحث ارتقای کیفی، تغییر طرح یا طراحی کردن کمک‌فنرهای جدید مورد نیازشان هم با آن‌ها همکاری می‌کنیم. هم‌زمان در سایت جعبه‌فرمان به عنوان تنها شرکت تولیدی که خط مونتاژ فرمان برقی را وارد شرکت کرده، مراحل نصب و راه‌اندازی را پشت سر گذاشته و الان مشغول تولید انبوه هستیم. در حال حاضر فرمان برقی خودروی دنا را به ایران‌خودرو تحویل می‌دهیم و تارا و ۲۰۷ را هم در پروژه‌ی خود داریم که امیدواریم تا پایان سال به نتیجه برسد.
در بحث فرمان هیدرولیک هم در سایت فرمان روی موضوع ساخت داخل و استفاده‌ی حداکثری از ظرفیت تولید این خط کار می‌کنیم. در شرکت پایاکلاچ هم‌زمان روی بحث ظرفیت تولید کار کردیم و الان روی ظرفیت ۳ میلیون کیت کلاچ در سال تثبیت شدیم و با پروژه‌ی افزایش ظرفیتی که داریم این رقم به ۳ میلیون و ۶۰۰ هزارتا می‌رسد که به راحتی می‌تواند جوابگوی نیاز خودروسازان و بازار باشد. در شرکت پایاکلاچ هم تلاش کردیم از فیدبک‌هایی که از مشتری می‌گیریم بتوانیم اصلاحات کیفی را روی کلاچ داشته باشیم. به اضافه این که محصولات جدید برایشان ارائه کنیم.