https://www.radioezam.com/9yDB/

7 ویژگی‌ شخصیتی مورد توجه مدیران برای استخدام چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۰ | منبع: رادیو عظام
7 ویژگی‌ شخصیتی مورد توجه مدیران برای استخدام چیست؟
اگر خوش شانس باشید، اهداف شغلی شما ممکن است شامل پیشرفت در شرکت فعلی، ایجاد مجموعه مهارت‌های اصلی ویا رشد شبکه‌های ارتباطی شما باشد.
اما اگر امروز جزو چند  میلیون حرفه‌ای هستید که در حال حاضر بیکار هستند یا به دنبال کار تمام وقت هستند، هدف بعدی شما باید یافتن یک شغل مناسب باشد.

7 ویژگی‌ شخصیتی مورد توجه مدیران برای استخدام چیست؟

در حالی که فرآیند جستجوی کار می‌تواند بسته به صنعت یا موقعیت شغلی مورد نظر شما بسیار متفاوت باشد، سخت‌ترین بخش در مورد یافتن (و به دست آوردن) شغل، فرآیند مصاحبه است.
اکثر مدیران معمولاً با متقاضیانی مصاحبه نمی‌کنند که حداقل مهارت‌های اصلی مورد نیاز برای شغلی را ندارند، با این حال، بسیاری نیز به راحتی می پذیرند که یک بار در مرحله مصاحبه ویژگی‌های شخصیتی یک کارجو می‌تواند به اندازه مهارت‌های فنی آنها در استخدام شدن آنها مهم باشد.
اگر می‌خواهید شانس خود را برای انجام مصاحبه شغلی بعدی افزایش دهید یا فقط می‌خواهید بینشی صادقانه از ذهن یک مدیر داشته باشید، این ویژگی‌های شخصیتی برتر را که مدیران هنگام مصاحبه با افراد به دنبال آن هستند، بررسی کنید. 7 ویژگی‌ شخصیتی مورد توجه مدیران برای استخدام چیست؟

توانایی کار با تیم:
بازیگری خوب در یک تیم، یک ویژگی معمولی ولی اساسی و مهم در یک کارمند است! داشتن کارمندی که بتواند تیم را هدایت کند مهم می باشد ولی مهم تر از آن زمانی است که بتواند با همه اعضای تیم ارتباط برقرار کند و با آنها همکاری نماید. شرکت هایی که خواهان موفقیت مستمر هستند، به چنین کارمندانی نیاز دارند.

7 ویژگی‌ شخصیتی مورد توجه مدیران برای استخدام چیست؟

صداقت داشتن:
وقتی یک کارمند رُک، شفاف و صادق باشد، به ایجاد فرهنگ باز شرکت کمک می کند. علاوه بر این، فرد صادق یک دارایی عظیم است زیرا همکاران دیگر از او یاد می گیرند و صداقت آنها را تحسین می کنند و می دانند که هنگام تعامل با آنها پاسخ واقعی خواهند گرفت.

تمایل به یادگیری:
شما کسی را می خواهید که سوالات زیادی بپرسد، به دنبال کسب اطلاعات باشد و برای این کار حتی در کنفرانس های مختلف شرکت کند. این نوع کارمندان همیشه در تلاش هستند تا مهارت های خود را تقویت کرده تا بتوانند نقشی حیاتی در موفقیت های شرکت شان داشته باشند.

7 ویژگی‌ شخصیتی مورد توجه مدیران برای استخدام چیست؟

راحتی در هنگام تحت فشار قرار گرفتن:
شما به کارمندی نیاز دارید که از تحت فشار قرار گرفتن احساس بدی نداشته باشد. یک کارمند ممکن است مواقعی از مسیر عادی کار روزانه خود خارج شده و در یک موقعیت ناراحت کننده، گیر بیفتید. کارمند خوب آن کارمندی است که هرچه بیشتر در معرض این گونه اتفاقات ناخواسته قرار داشته باشد، در برابر فشار مقاومت کرده و در نهایت به راحتی آن برهه را پشت سر بگذارد.
البته یک مدیر خوب باید اطمینان حاصل کند که فشار و استرس زیادی به کارمندان خود وارد نمی کند تا درگیری ذهنی کارمندان خود را کاهش داده و مطمئن شود که آنها احساس شادی و مفید بودن در سر کار را دارند.

خوش بین بودن و نگرش مثبت:
یک کارمند خوشبین می تواند دیدگاه ها و ایده های جدیدی ارائه دهد و افرادی را که برای یک هدف واحد، راه حل ها و گزینه های مختلفی دارند، دور هم جمع کند. کسی که خوش بین باشد می تواند تیم را متمرکز نگه دارد، حتی زمانی که جاده ناهموار باشد. شما کسی را می خواهید که با ذهنی مثبت با مشکلات مقابله کند زیرا می تواند به اطرافیان خود انرژی دهد و به شما کمک می کند از خط پایان عبور کنید.

7 ویژگی‌ شخصیتی مورد توجه مدیران برای استخدام چیست؟

آنها مانند یک مدیر فکر می کنند نه یک کارمند:
این ویژگی در لیست ویژگی های یک کارمند خوب است و بسیار مهم می باشد. یک لحظه به این فکر کنید که کارمندان فقط منتظر بمانند تا به آنها گفته شود که چه کاری انجام دهند. در حالی که یک مدیر در مورد آنچه که باید انجام شود به صورت استراتژیک فکر می کند. کارمندان وظیفه خود را به خوبی انجام می‌دهند اما یک مدیر می خواهد کار تیمی به نحو احسن پیش برود، به همین دلیل است که آنها کارمندان را راهنمایی می کنند و یا در صورت لزوم، خودشان کار را انجام می دهند. وقتی مثل یک مدیر فکر می کنید، احتمالاً خواهان پیشرفت همه اعضای تیم خود می باشید. ایجاد یک تیم با اعضای اینچنینی، علاوه بر اینکه می‌تواند به نفع شرکت شما باشد، می‌تواند کارمندان تان را بیش از پیش قدرتمند و منتفع سازد.

وفاداری و تعهد:
در بازار کار امروزی بیش از هر زمان دیگری، مدیران به کارجویانی علاقه مند هستند که پتانسیل زیادی برای وفادار ماندن و متعهد ماندن به شرکت خود برای طولانی مدت نشان می دهند. توجه به تعهد سازمانی به طور عمده به وسیله ارتباط منفی اثبات شده آن با ترک شغل برانگیخته می شود. کارمندان متعهد تمایل کمتری برای ترک سازمان نسبت به سایرین دارند. چون ترک شغل می تواند برای سازمان‌ها گران باشد، تعهد عموماً به عنوان خصوصیت مطلوبی که باید بین کارکنان پرورش یابد، پنداشته می‌شود.
یافته های برخی از مطالعات نشان داده است که نگرش شغلی از جمله تعهد سازمانی با بعضی از رفتارهای کار از جمله تمایل به ترک شغل، قصد جستجوی شغلی دیگر، غیبت و عملکرد شغلی رابطه معنی دار دارند. (ماتیو و زاجاک، 1990 ”Mathiew & Zajac“، کخ و استیرز، 1978 ”Koch & Steers“، پورتر،1974 ”Porter“، مودی و همکارانش، 1974 ”Movday et al“ بر این عقیده اند که کارمندان دارای تعهد سازمانی بالا ممکن است نسبت به کسانی که تعهد کمتری دارند، عملکرد بهتری داشته باشند.



7 ویژگی‌ شخصیتی مورد توجه مدیران برای استخدام چیست؟