https://www.radioezam.com/FHX8/

گپ و گفت

ما در رادیو عظام، ‌همیشه به دنبال این هستیم تا ببینیم کجا چه خبر است. برای همین، ‌به هر کسی که می‌رسیم، می‌خواهیم بیشتر بدانیم. چه مدیران ارشد،‌ چه همکاران در بخش‌های مختلف، هر کدام یک مصاحبه‌شونده بالقوه برای رادیو عظام هستند. ما به مناسبت‌های مختلف به سراغ همکاران مختلف در بخش‌های مختلف هلدینگ می‌رویم، و از آنها می‌پرسیم. حاصل این گپ و گفت‌ها را، می‌توانید اینجا ببینید و بخوانید.
گپ و گفت | ۳۱ مرداد ۱۴۰۳

در ایران اول شهریورماه، هم‌زمان با زادروز ابوعلی سینا روز پزشک نام‌گذاری شده. این روز فرصت مناسبی است تا از پزشکان‌ ایثارگری که شبانه‌روزی برای سلامت مردم تلاش می‌کنند تقدیر کنیم. پزشکانی که نه تنها در بیمارستان‌ها به مردم خدمت می‌کنند بلکه با توجه به اهمیت نیرو‌های انسانی در هر سازمان و شرکتی نیز حضور دارند. هلدینگ عظام نیز از این قاعده مستثنا نیست و   در راستای حفظ سلامت کارکنان خود قدم‌های مهمی برداشته است. به بهانه‌ی روز پزشک با پزشک هلدینگ عظام دکتر صارمی گفت‌وگویی داشته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

گپ و گفت | ۱۳ مرداد ۱۴۰۳

اقامتگاه سنتی سرای عامری‌ها در بافت تاریخی کاشان قرار گرفته است. این عمارت به خاندان عامری تعلق داشته و در دوره‌ی زندیه ساخته شده است. این خانه دارای حیاط‌های اندرونی، بیرونی، بلندترین بادگیر کاشان، رستوران، کافه و… است. سرای عامری‌های کاشان پس از مرمت و بازسازی، در سال ۱۳۹۳ تبدیل به هتلی برای پذیرایی از گردشگران و مسافران کاشان شد. گپ و گفتی با یکی از کارمندان بخش پذیرش این مجموعه داشتیم که در ادامه می‌خوانید.

گپ و گفت | ۲۰ تیر ۱۴۰۳

شرکت سازه‌پویش از زیرمجموعه‌های هلدینگ عظام تولیدکننده‌ی محصولات‌ های‌تک است که نقشی اساسی در صنعت خودرو‌سازی دارد. تولیدات این شرکت بسیار متفاوت‌تر از دیگر زیرمجموعه‌های عظام است و در کل ایران تنها دو شرکت این توانمندی را دارند. سازه‌پویش در دو سایت تولیدی جاده مخصوص و اشتهارد فعالیت می‌کند. تولید قطعات پلیمری آن در اشتهارد و مکانیک بیشتر در سایت جاده مخصوص انجام می‌شود. این شرکت در حال حاضر حدود ۶۰۰ نفر پرسنل دارد. به مناسبت 22 تیرماه و سالروز تأسیس این کارخانه گفت‌وگویی داشتیم با آقای نیک‌اختر مدیرعامل این کارخانه.

گپ و گفت | ۰۳ تیر ۱۴۰۳

​​​​​​​در سال ۱۳۷۸ هم‌زمان با توسعه‌ی صنعت خودرو شرکت پایاکلاچ با هدف تولید کلاچ برای ماشین‌های سبک و سنگین تأسیس شد. می‌توان گفت این کارخانه تقریباً ۸۵ درصد نیاز ایران‌خودرو و ۶۰ درصد نیاز مگاموتور را تأمین می‌کند. در پایاکلاچ ۲۶۳ نفر کار می‌کنند و با همراهی و مدیریت مهندس شمسایی توانسته‌اند این زیرمجموعه‌ی هلدینگ عظام را به قله‌های موفقیت برسانند. به مناسبت سوم تیرماه روز تأسیس پایاکلاچ گفت‌وگویی با مدیرعامل این شرکت داشتیم تا بیشتر با‌ ایشان و فعالیت‌های کارخانه آشنا شویم.

گپ و گفت | ۱۳ خرداد ۱۴۰۳

همه‌ی مجموعه‌‎ها و کارخانه بخشی به نام حراست دارند. جایی که اگرچه ارتباط مستقیمی با وظایف و تولیدات آن مجموعه ندارد، اما وجودش برای سازمان حیاتی است. در این بخش از رادیو عظام پلاس با ایوب چرختاب رئیس انتظامات کارخانه‌ی پیستون صحبت کردیم. آقای چرختاب 27 سال از عمر خود را در این مجموعه گذرانده و در آستانه‌ی بازنشستگی قرار دارد. او در این گفت‌وگو درباره‌ی وظایف کاری و سختی‌ها و خوشی‌هایش در پیستون صحبت کرد.

گپ و گفت | ۰۵ خرداد ۱۴۰۳

«لجستیک» از آن کلماتی است که اخیرا زیاد اسمش را شنیده‌ایم اما شاید اطلاعات چندانی درباره‌ی آن نداشته باشیم. اهل فن لجستیک را بخشی از زنجیره‌ی تامین می‌دانند و به زبان ساده آن را این‌طور توضیح می‌دهند: «مدیریت فرآیند جمع‌آوری، ذخیره و انتقال منابع یا کالا از نقطه‌ی مبدأ به مقصد». به بهانه‌ی آشنایی بیشتر با این وظیفه، به سراغ محمد اسدی رئیس لجستیک سایت رادمان رفته‌ایم تا با کار او در هلدینگ عظام بیشتر آشنا شویم.

گپ و گفت | ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

گفت‌وگو با سهیر آل‌علی، از پرسنل شرکت فیاکو و راننده‌ی لیفتراک جایگاه زنان در عظام مشخص است. چه در میان مدیران رده بالا و چه در بین کارگران و کارمندان زنان پرتلاشی دیده می‌شوند که سهم مهمی در پیشرفت و توسعه‌ی خانواده‌ی بزرگ عظام داشته‌اند به مناسبت روز کارگر با یکی از این زنان موفق صحبت کردیم. سهیر آل علی در کارخانه‌ی فیاکو خرمشهر مشغول فعالیت است و علاوه بر کار روزانه‌ی خودش، پشت فرمان لیفتراک هم می‌نشیند. 

گپ و گفت | ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

پنج اردیبهشت روز تأسیس شرکت پایاذوب کاوه است. مجموعه‌ای که در اصفهان قرار گرفته و بخش سخت کار روی دوش آن است. این کارخانه همان‌جایی است که قراضه فولادی و مواد آلیاژی در دمای 1500 درجه ذوب و تبدیل به قطعه می‌شود. ما پیش از این در رادیو عظام با چند نفر از کارکنان و کارگران این مجموعه صحبت کردیم و حالا به بهانه‌ سالگرد تاسیس آن، گفت‌وگویی با مدیرعامل این مجموعه داشته‌ایم.

گپ و گفت | ۲۶ اسفند ۱۴۰۲

ما برای برنامه‌ریزی کلاس‌های دارالفنون و انتخاب اساتید و کلاس‌های آن تلاش زیادی می‌کنیم ولی برای ارزیابی میزان موفقیت، بهترین راه این است که از مخاطبین واقعی کلاس‌ها سوال کنیم. این بار سراغ آرتان شریفی‌پور رفتیم و از تجربه حضورش در مدرسه آنلاین دارالفنون سوال کردیم. او تا کنون در سه تا از کلاس‌های دارالفنون عظام شرکت کرده است.

گپ و گفت | ۱۳ اسفند ۱۴۰۲

دارالفنون عظام راهی بود که ما برای تقسیم عادلانه‌تر آموزش برای فرزندان عظام پیدا کردیم. اکنون و در حال برگزاری سومین دوره کلاس‌ها همچنان خودمان را در ابتدای این مسیر می‌بینیم. این بار برای گفتگو به سراغ مادر محمدکسری ایزدی‌فرد رفتیم که از نظرات خانواده‌ی دانش‌آموزان هم راجع به کلاس‌های دارالفنون عظام باخبر شویم و میزان اثربخشی آموزش آنلاین را از نگاه والدین ببینیم.

گپ و گفت | ۰۵ اسفند ۱۴۰۲

این بار به سراغ بهراد صادقی ، پسر کوشا و پرتلاش مدرسه‌ی آنلاین دارالفنون عظام رفتیم. او که در زمینه‌های مختلف هنری، تکنولوژی و ورزشی علاقه‎مند و پویا است، از دوره‌ی تابستان تا به حال در پنج کلاس دارالفنون شرکت کرده و اشتیاق خود نسبت به یادگیری را با حضور مداومش نشان داده است. جالب است بدانید که بهراد برنده خوش‌شانس تبلت دارالفنون دوره پاییز ما هم بوده است. 

گپ و گفت | ۲۹ بهمن ۱۴۰۲

محمدسام کندری از دانش‌آموزان منظم و فعال دارالفنون عظام است که علاقه زیادی به حیطه‌ی برنامه نویسی و کامپیوتر دارد. او در راستای این علاقه در کلاس‌های مرتبط در دارالفنون عظام شرکت کرده و در این مدرسه آنلاین با کمک اساتید دارالفنون مهارت‌‌های دلخواهش را یاد می‌گیرد. علاوه بر این کلاس‌ها اوقات فراغت محمدحسین هم صرف تمرین و کسب اطلاعات درباره‌ی کدنویسی و ساختن بازی و آنالیز بازی‌های مورعلاقه‌اش می‌شود. با او گپ کوتاهی درباره خودش و دارالفنون عظام زدیم. 

گپ و گفت | ۲۳ بهمن ۱۴۰۲

این بار برای صحبت درباره کلاس‌های دارالفنون عظام به سراغ حسین رستمی 9 ساله رفتیم. حسین که از پاییز همراه مدرسه آنلاین عظام بوده، در سه تا از کلاس‌های دوره‌ی پاییز و زمستان درالفنون عظام حضور داشته است. او علاوه بر کلاس‌های آموزش آنلاین در دارالفنون عظام در زمینه‌های ورزشی و هنری‌ دیگر هم فعالیتش را ادامه می‌دهد.

گپ و گفت | ۱۷ بهمن ۱۴۰۲

کلاس‌های دارالفنون عظام زمستان از نیمه‌ی دی ماه آغاز شده است. بعد از برگزاری چهار جلسه از کلاس‌ها، تصمیم گرفتیم با تعدادی از دانش‌آموزان، خانواده‌ها و اساتید این دوره و دوره‌های گذشته گفت‌وگوی مختصری داشته باشیم. محمدحسین علیزاده اولین کسی است که برای این کار به سراغش رفتیم. محمدحسین از دوره‌ی تابستان تا الان در شش تا از کلاس‌های دارالفنون عظام شرکت کرده و طبق گفته‌های خودش تجربه‌ی خوبی برایش بوده و تأثیرات مثبتی روی درس‌هاش هم گذاشته است. جزییات بیشتر را از زبان خودش بخوانیم.

گپ و گفت | ۱۷ دی ۱۴۰۲

در دنیایی که هر روز با چالش‌های جدیدی روبرو می‌شویم، فرصت‌های یادگیری و خلاقیت می‌توانند پنجره‌هایی به سوی امید و زیبایی باشند. هلدینگ عظام، با برگزاری کلاس‌های آنلاین دارالفنون برای همسران و فرزندان پرسنل، این فرصت را فراهم آورده است. با اکرم زارع، یکی از هنرآموزان دوره‌‌ی گلدوزی دارالفنون، گفتگو کرده‌ایم تا از تجربیات و احساسات خود در مسیر یادگیریش بگوید. او که پیش‌تر تجربه‌ای در گلدوزی نداشته، اکنون از این هنر به عنوان بخش مکملی برای حرفه‌ی خیاطی خود یاد می‌کند و اشتیاق خود را برای پیشرفت در این مسیر جدید به اشتراک می‌گذارد.