https://www.radioezam.com/hNkh/
فرآوری و ساخت بازدیدکنندگان را غافلگیر میکند
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۱ | منبع: رادیو عظام
کارخانهی فرآوری و ساخت قطعات خودروی ایران در شهر صنعتی رشت و با هدف ساخت و تولید انواع کمکفنرهای خودروهای سنگین و نیمهسنگین و موتورسیکلت تاسیس شده است. در هفتهی گذشته از این کارخانه به عنوان مجموعهای برتر که با به کارگیری تمامی ظرفیتها و با تکیه بر دانش و توان علمی خود باعث ارتقا و توسعهی اقتصاد دانش بنیان در استان گیلان شده تقدیر و تشکر به عمل آمد. به بهانهی سالروز تاسیس کارخانهی فرآوری و ساخت با آقای علی پوررضا مدیرعامل این مجموعهی موفق گفتوگو کردیم.
لطفا خودتان را معرفی بفرمایید؟
علی پوررضا هستم و از ابتدای سال ۱۳۷۹ همکاری خود را با مجموعهی عظام شروع کردم. از اول در شرکت پایاکلاچ و در سنوات مختلف در مسئولیتهای مختلف بودم تا در آبان ماه سال ۱۴۰۰ افتخار ملحق شدن به تیم فرآوری و ساخت را پیدا کردم و به عنوان مدیرعامل کار خود را شروع کردم.
شرکت فرآوری و ساخت را برای ما معرفی بفرمایید؟ چه کاری انجام میدهد و چه محصولاتی تولید میکند؟
پیشینهی فرآوری و ساخت به سال ۱۳۵۶ برمیگردد. در این سال این کارخانه تحت عنوان شرکت تولیپارتس تاسیس شد. در زمینی با مساحت هشتاد و هفت هزار متر مربع که آن زمان سولههای محدودی داشت. هدف هم تولید کمکفنرهای سنگین، نیمهسنگین و موتورسیکلت بود. این شرکت فعالیت چشمگیری نداشت تا این که در سال ۱۳۷۲ به مجموعهی عظام واگذار شد. بعد از واگذاری در عرض یک سال شرکت با یک سری سرمایهگذاریها مجددا راهاندازی شد و در سال ۱۳۷۴ شروع به تولید طیف گستردهای از محصولات کمک فنر کرد.
در سال ۱۳۷۸ با حمایت سهامدار و همت و تلاش همکاران و مدیران در آن زمان بخش قابل توجهی از امکانات و تجهیزات کارخانهی کمک فنرسازی سامسونگ که هم تجهیزات صوتی و هم تجهیزات آزمایشگاهی بود خریداری و به فرآوری و ساخت اضافه شد که باعث تحول اساسی در مجموعه بود. نکتهی مهم بعدی در سال ۱۳۸۷ این بود که با همت مدیرعامل وقت، اخذ لیسانس از شرکت ماندو کرهی جنوبی اتفاق افتاد و مزیتش در این بود که در کنار شرایط و امکانات موجود به لحاظ دانش فنی تحول بزرگی در مجموعهی فرآوری و ساخت اتفاق افتاد و شرکتی که تا قبل فقط کار مونتاژ انجام میداد به سمتی رفت تا کمک فنرهای خودروسازان و بازار را با کمک ماندو خودش طراحی و تولید کند. این اتفاق بسیار مهم بود و بزرگترین تاثیر آن در مسائل کیفی بود که در اصل در آن زمان به بعد کیفیت در فرآوری و ساخت از خوب به عالی تبدیل شد. نقطه عطف بعدی اضافه شدن سایت فرمان به شرکت فرآوری و ساخت بود. پایان سال ۱۳۹۵ با استراتژی که هلدینگ تعریف کرده بود مجموعهی تولید فرمان تحت عنوان شرکت طه که در شمسآباد بود به فرآوری و ساخت منتقل شد. این سایت هم کار خود را تحت لیسانس ماندو کرهی جنوبی شروع کرد. خط مونتاژ فرمان هیدرولیک از ماندو خریداری شد و در آن مقطع قطعات خریداری، مونتاژ و درنهایت تحویل خودروسازی ایرانخودرو میشد. در همان سال ۱۳۹۵ پروژهی توسعه فرآوری و ساخت هم استارت خورد که از اواخر سال گذشته شاهد به ثمر رسیدن این پروژه بودیم. یک سولهی بسیار مجهز شانزده هزار مترمربعی به فضای فرآوری و ساخت اضافه شد که در راستای افزایش تیراژ کمکفنر در فرآوری است.
با افتخار در حال حاضر به ظرفیت تولید هفت میلیون و پانصدهزار کمک فنر در سال رسیدهایم و با تکمیل این پروژه ظرفیت ما به نه میلیون کمک فنر به صورت عملیاتی میرسد.
به موازات این موضوع در سایت جعبه فرمان هم از دو سال گذشته با توجه به روند تکنولوژی همکاران ما استارت فرمان برقی را زدند و فرمان برقی دنا به سبد محصولات سایت اضافه شد. ما قبل از آن محصولات جعبه فرمان مکانیکی و هیدرولیکی تولید میکردیم که با اضافه شدن این محصول فرمان برقی هم در دستور کار قرار گرفت. در حال حاضر تنها شرکت در ایران هستیم که خط فرمان برقی را خریداری و به مجموعه فرآوری و ساخت انتقال دادیم. در خرداد ۱۴۰۱ این خط شروع به کار کرد. به موازات آن ساخت داخلی استارت خورده که طبق پیشبینیهای ما در فازهای مختلف قطعات مختلف ساخت داخل میشوند.
درحال حاضر فرآوری و ساخت در دو سایت کمک فنر و فرمان مشغول به کار است.
در سایت کمک فنر تقریبا صد در صد نیاز ایران خودرو در زمینه کمک فنر را تامین میکنیم. بخش قابل توجهی از نیاز سایپا را هم تامین میکنیم. همکاری خود را با شرکت کرمان خودرو شروع کردیم و به پشتوانهی دانش و توان کارخانهی فرآوری و ساخت، کمکفنرهای خودروهای S3، S4 و J5 در حال حاضر به صورت روتین توسط شرکت فرآوری و ساخت تامین میشود. با چند خودروساز داخلی خودروهای سنگین و سبک هم در حال ارائهی نمونه هستیم. از پنج سال گذشته در حوزه صادرات فعالیت خود را شروع کرده و در همین پنج سال گذشته برای گروه خودروسازی گاز گروه در روسیه کمکفنر تامین میکنیم . در حوزهی بازار بخش قابل توجهی از نیاز بازار را تولید و از طریق همکاران در مدیریت بازار محصولاتمان در داخل کشور توزیع میشود. در سایت جعبه فرمان هم بخش اعظمی از تامین فرمان هیدرولیک خانوادهی ۴۰۵ به عهدهی شرکت فرآوری و ساخت است. به موازات آن تامین فرمان هیدرولیک خودروهای ۲۰۶ ایرانخودرو بر عهدهی فرآوری و ساخت است. در فرمان برقی تامینکننده فرمان دنا هستیم. به همین شکل خودرو تارا و ۲۰۷ در دستور کارمان قرار دارد و پروژهی آن با ایرانخودرو پیش میرود. در هفتهی جاری عقد قرارداد در حوزهی تامین فرمان برقی خودرو شاهین را با شرکت سازه گستر داشتیم که آن هم در مرحله ارسال نمونه است.
چشمانداز خود را درمورد عظام و فرآوری و ساخت بفرمایید؟
بر اساس افق ۱۴۰۵ که با هلدینگ روی آن کار میکنیم در تلاش هستیم که بتوانیم بالاترین سهم تامین خودروساز و بازار را هم در سایت کمک فنر و هم فرمان داشته باشیم. در بحث صادرات به صورت جدی در حال کار هستیم و امیدواریم در آیندهای نه چندان دور بتوانیم کاملا متفاوت عمل کنیم. تمام پیشرفتهای ما برمیگردد به گذشته که با همت و تلاش مدیران و همکاران ما در سنوات گذشته به اینجا رسیدیم. الان به موازات طرحهای توسعه که انجام شده و تنوع محصولی که ایجاد شده، مهمترین سرمایهی ما منابع انسانی است. برای خود من باعث افتخار است که در کنار تیم فرآوری و ساخت هستم و اول به لطف خدا، حمایت سهامدار و به پشتوانهی تیم فرآوری و ساخت امیدواریم به چشماندازهایی که تعریف کردیم دست پیدا کنیم.
تعداد پرسنل فعال در فرآوری و ساخت چند نفر است؟
تعداد پرسنل فرآوری ۱۱۰۰ نفر است که حدود ۵۰ نفر آن ها را خانمها تشکیل میدهند. تعداد نفرات شاغل در صف و ستاد هم به این صورت است که ۷۵۰ نفر در صف و بقیه در حوزهی ستاد مشغول به کار هستند.
حدود ۱۰ نفر توانیاب نیز در کارخانه مشغول به کار هستند که تیم منابع انسانی تلاش کرده ضمن این که از این دوستان استفاده کند مسئولیتهایی به عهدهی ایشان بگذارد که آسیبی برایشان نداشته باشد.
به نظر شما کارخانه تا به حال چقدر پیشرفت داشته؟
شاید بهتر باشد این موضوع را سایرین قضاوت کنند. همکاران هلدینگ و سهامدار ولی به نظر من جزء شرکتهایی هست که هم برای من افتخار است که کنار این مجموعه هستم و هم باعث مباهات هلدینگ عظام است. به جرات میگویم صد در صد کسانی که اینجا برای بازدید میآیند، هم خودروساز و هم دوستانی که از شرکتهای دولتی و ادارهجات میآیند تحت تاثیر قرار میگیرند. مهمانانی داشتیم تا وقتی وارد مجموعه نشده بودند باورشان نمیشد ۱۱۰۰ نفر پرسنل به این خوبی در این جا کار میکنند. به لحاظ کمیت و کیفیت در سطح قابل قبولی قرار داریم و بخشی از بازدیدهایی که در یک سال گذشته انجام میشد بابت این بود که ببینند در فرآوری چه چیزی نیروی محرک است که این چنین پیشرفت داشته. دانش فنی، منابع انسانی یا تجهیزات آن.
همانطور که گفتم بعد از لطف خدا و سهامدار وجود نیروهای باتعهد و باغیرت است که همگی تلاش میکنند که مزیتهای رقابتی مجموعه را حفظ کنند و همیشه پایدار و درخشان بمانیم.
آیا در کارخانه چالش خاصی دارید؟
همیشه چالش وجود داشته. به نظر میرسد هر چه سمت جلو میرویم چالشهایمان بیشتر میشود. من معتقدم هر چه مجموعه بزرگتر باشد چالش هم بیشتر میشود.
بزرگترین چالشی که با آن درگیریم بحث نقدینگی و تورم کشور است که باعث میشود قدرت خرید در شرکت افت کند. ما در فرآوری هیچ وقت به تکرار گذشته بسنده نکردهایم و هر سال برنامههای ما توسعهمحور است. ما به دنبال افزایش تولید هستیم کما این که در شش ماههی اول سال موفق شدیم حدود پانصد هزار عدد کمک فنر نسبت به گذشته بیشتر تولید کنیم. به موازات این موارد بحث پروژههای توسعه را هم در حوزهی ساختمان داریم. سولهای که از سال ۱۳۹۵ شروع کردیم الان به صورت عملی در حال بهرهبرداری است که با توجه به هزینههای امروز بخش قابل توجهی از سرمایههای ما را درگیر خود کرده. بحث خرید ماشینآلات هم هست که برای افزایش ظرفیت خودمان به آن نیاز داریم. به عنوان مثال در یک مقطعی در سالهای گذشته بخشی از قطعهی میل پیستون کمکفنر در فرآوری تولید میشد. حدود ۲۵ درصد، ولی الان با افتخار میتوانیم بگوییم با همت همکارانمان در حوزههای مختلف الان صد در صد میل پیستون مورد نیاز کمک فنر در داخل فرآوری و ساخت تولید میشود و همهی این پروژههای توسعه، نیازمند نقدینگی است. بنابراین بخش تورم و افزایش تیراژ و بحث سرمایهگذاری را داریم که تلفیق اینها یک مقدار باعث میشود در بحث نقدینگی دچار مشکل شویم که با حمایت هلدینگ و سهامدار تلاش میکنیم بر مشکلات فائق بیاییم.
با تشکر از شما اگر در آخر صحبت خاصی دارید بفرمایید؟
با توجه به این که مدتهاست که در این مجموعه هستم واقعا به نظرم یک مجموعهی متفاوتی است. برای من باعث افتخار است که در این مجموعه هستم ولی چیزی که همیشه به خودم و همکارانم یادآوری میکنم این است که ما باید بتوانیم شرکت را به همین شکل قوی و استوار نگه داریم که من باز تاکیدم بر روی منابع انسانی است یکی از مواردی که روی آن کار میکنیم بحث جانشینپروری است که انشاالله در سنوات آینده مدیران آینده از بچههای این مجموعه انتخاب شوند و این برای ما خیلی حائز اهمیت است. در این راستا بر روی کارایی شغلی تاکید میکنیم که نیروهای متمایزمان را به موازات پروژههایی مثل نکست که منابع انسانی هلدینگ برگزار کرده قویتر کنیم. من معتقدم اگر ما نیروی منابع انسانی توانمند داشته باشیم خود آنها میگویند که در چه مسیری گام برداریم. امیدوارم در این حوزه بتوانیم نتایج خوبی را به دست بیاوریم و در نهایت باعث شود پرچم شرکت فرآوری و ساخت و مجموعهی عظام همیشه بالا باشد.
لطفا خودتان را معرفی بفرمایید؟
علی پوررضا هستم و از ابتدای سال ۱۳۷۹ همکاری خود را با مجموعهی عظام شروع کردم. از اول در شرکت پایاکلاچ و در سنوات مختلف در مسئولیتهای مختلف بودم تا در آبان ماه سال ۱۴۰۰ افتخار ملحق شدن به تیم فرآوری و ساخت را پیدا کردم و به عنوان مدیرعامل کار خود را شروع کردم.
شرکت فرآوری و ساخت را برای ما معرفی بفرمایید؟ چه کاری انجام میدهد و چه محصولاتی تولید میکند؟
پیشینهی فرآوری و ساخت به سال ۱۳۵۶ برمیگردد. در این سال این کارخانه تحت عنوان شرکت تولیپارتس تاسیس شد. در زمینی با مساحت هشتاد و هفت هزار متر مربع که آن زمان سولههای محدودی داشت. هدف هم تولید کمکفنرهای سنگین، نیمهسنگین و موتورسیکلت بود. این شرکت فعالیت چشمگیری نداشت تا این که در سال ۱۳۷۲ به مجموعهی عظام واگذار شد. بعد از واگذاری در عرض یک سال شرکت با یک سری سرمایهگذاریها مجددا راهاندازی شد و در سال ۱۳۷۴ شروع به تولید طیف گستردهای از محصولات کمک فنر کرد.
در سال ۱۳۷۸ با حمایت سهامدار و همت و تلاش همکاران و مدیران در آن زمان بخش قابل توجهی از امکانات و تجهیزات کارخانهی کمک فنرسازی سامسونگ که هم تجهیزات صوتی و هم تجهیزات آزمایشگاهی بود خریداری و به فرآوری و ساخت اضافه شد که باعث تحول اساسی در مجموعه بود. نکتهی مهم بعدی در سال ۱۳۸۷ این بود که با همت مدیرعامل وقت، اخذ لیسانس از شرکت ماندو کرهی جنوبی اتفاق افتاد و مزیتش در این بود که در کنار شرایط و امکانات موجود به لحاظ دانش فنی تحول بزرگی در مجموعهی فرآوری و ساخت اتفاق افتاد و شرکتی که تا قبل فقط کار مونتاژ انجام میداد به سمتی رفت تا کمک فنرهای خودروسازان و بازار را با کمک ماندو خودش طراحی و تولید کند. این اتفاق بسیار مهم بود و بزرگترین تاثیر آن در مسائل کیفی بود که در اصل در آن زمان به بعد کیفیت در فرآوری و ساخت از خوب به عالی تبدیل شد. نقطه عطف بعدی اضافه شدن سایت فرمان به شرکت فرآوری و ساخت بود. پایان سال ۱۳۹۵ با استراتژی که هلدینگ تعریف کرده بود مجموعهی تولید فرمان تحت عنوان شرکت طه که در شمسآباد بود به فرآوری و ساخت منتقل شد. این سایت هم کار خود را تحت لیسانس ماندو کرهی جنوبی شروع کرد. خط مونتاژ فرمان هیدرولیک از ماندو خریداری شد و در آن مقطع قطعات خریداری، مونتاژ و درنهایت تحویل خودروسازی ایرانخودرو میشد. در همان سال ۱۳۹۵ پروژهی توسعه فرآوری و ساخت هم استارت خورد که از اواخر سال گذشته شاهد به ثمر رسیدن این پروژه بودیم. یک سولهی بسیار مجهز شانزده هزار مترمربعی به فضای فرآوری و ساخت اضافه شد که در راستای افزایش تیراژ کمکفنر در فرآوری است.
با افتخار در حال حاضر به ظرفیت تولید هفت میلیون و پانصدهزار کمک فنر در سال رسیدهایم و با تکمیل این پروژه ظرفیت ما به نه میلیون کمک فنر به صورت عملیاتی میرسد.
به موازات این موضوع در سایت جعبه فرمان هم از دو سال گذشته با توجه به روند تکنولوژی همکاران ما استارت فرمان برقی را زدند و فرمان برقی دنا به سبد محصولات سایت اضافه شد. ما قبل از آن محصولات جعبه فرمان مکانیکی و هیدرولیکی تولید میکردیم که با اضافه شدن این محصول فرمان برقی هم در دستور کار قرار گرفت. در حال حاضر تنها شرکت در ایران هستیم که خط فرمان برقی را خریداری و به مجموعه فرآوری و ساخت انتقال دادیم. در خرداد ۱۴۰۱ این خط شروع به کار کرد. به موازات آن ساخت داخلی استارت خورده که طبق پیشبینیهای ما در فازهای مختلف قطعات مختلف ساخت داخل میشوند.
درحال حاضر فرآوری و ساخت در دو سایت کمک فنر و فرمان مشغول به کار است.
در سایت کمک فنر تقریبا صد در صد نیاز ایران خودرو در زمینه کمک فنر را تامین میکنیم. بخش قابل توجهی از نیاز سایپا را هم تامین میکنیم. همکاری خود را با شرکت کرمان خودرو شروع کردیم و به پشتوانهی دانش و توان کارخانهی فرآوری و ساخت، کمکفنرهای خودروهای S3، S4 و J5 در حال حاضر به صورت روتین توسط شرکت فرآوری و ساخت تامین میشود. با چند خودروساز داخلی خودروهای سنگین و سبک هم در حال ارائهی نمونه هستیم. از پنج سال گذشته در حوزه صادرات فعالیت خود را شروع کرده و در همین پنج سال گذشته برای گروه خودروسازی گاز گروه در روسیه کمکفنر تامین میکنیم . در حوزهی بازار بخش قابل توجهی از نیاز بازار را تولید و از طریق همکاران در مدیریت بازار محصولاتمان در داخل کشور توزیع میشود. در سایت جعبه فرمان هم بخش اعظمی از تامین فرمان هیدرولیک خانوادهی ۴۰۵ به عهدهی شرکت فرآوری و ساخت است. به موازات آن تامین فرمان هیدرولیک خودروهای ۲۰۶ ایرانخودرو بر عهدهی فرآوری و ساخت است. در فرمان برقی تامینکننده فرمان دنا هستیم. به همین شکل خودرو تارا و ۲۰۷ در دستور کارمان قرار دارد و پروژهی آن با ایرانخودرو پیش میرود. در هفتهی جاری عقد قرارداد در حوزهی تامین فرمان برقی خودرو شاهین را با شرکت سازه گستر داشتیم که آن هم در مرحله ارسال نمونه است.
چشمانداز خود را درمورد عظام و فرآوری و ساخت بفرمایید؟
بر اساس افق ۱۴۰۵ که با هلدینگ روی آن کار میکنیم در تلاش هستیم که بتوانیم بالاترین سهم تامین خودروساز و بازار را هم در سایت کمک فنر و هم فرمان داشته باشیم. در بحث صادرات به صورت جدی در حال کار هستیم و امیدواریم در آیندهای نه چندان دور بتوانیم کاملا متفاوت عمل کنیم. تمام پیشرفتهای ما برمیگردد به گذشته که با همت و تلاش مدیران و همکاران ما در سنوات گذشته به اینجا رسیدیم. الان به موازات طرحهای توسعه که انجام شده و تنوع محصولی که ایجاد شده، مهمترین سرمایهی ما منابع انسانی است. برای خود من باعث افتخار است که در کنار تیم فرآوری و ساخت هستم و اول به لطف خدا، حمایت سهامدار و به پشتوانهی تیم فرآوری و ساخت امیدواریم به چشماندازهایی که تعریف کردیم دست پیدا کنیم.
تعداد پرسنل فعال در فرآوری و ساخت چند نفر است؟
تعداد پرسنل فرآوری ۱۱۰۰ نفر است که حدود ۵۰ نفر آن ها را خانمها تشکیل میدهند. تعداد نفرات شاغل در صف و ستاد هم به این صورت است که ۷۵۰ نفر در صف و بقیه در حوزهی ستاد مشغول به کار هستند.
حدود ۱۰ نفر توانیاب نیز در کارخانه مشغول به کار هستند که تیم منابع انسانی تلاش کرده ضمن این که از این دوستان استفاده کند مسئولیتهایی به عهدهی ایشان بگذارد که آسیبی برایشان نداشته باشد.
به نظر شما کارخانه تا به حال چقدر پیشرفت داشته؟
شاید بهتر باشد این موضوع را سایرین قضاوت کنند. همکاران هلدینگ و سهامدار ولی به نظر من جزء شرکتهایی هست که هم برای من افتخار است که کنار این مجموعه هستم و هم باعث مباهات هلدینگ عظام است. به جرات میگویم صد در صد کسانی که اینجا برای بازدید میآیند، هم خودروساز و هم دوستانی که از شرکتهای دولتی و ادارهجات میآیند تحت تاثیر قرار میگیرند. مهمانانی داشتیم تا وقتی وارد مجموعه نشده بودند باورشان نمیشد ۱۱۰۰ نفر پرسنل به این خوبی در این جا کار میکنند. به لحاظ کمیت و کیفیت در سطح قابل قبولی قرار داریم و بخشی از بازدیدهایی که در یک سال گذشته انجام میشد بابت این بود که ببینند در فرآوری چه چیزی نیروی محرک است که این چنین پیشرفت داشته. دانش فنی، منابع انسانی یا تجهیزات آن.
همانطور که گفتم بعد از لطف خدا و سهامدار وجود نیروهای باتعهد و باغیرت است که همگی تلاش میکنند که مزیتهای رقابتی مجموعه را حفظ کنند و همیشه پایدار و درخشان بمانیم.
آیا در کارخانه چالش خاصی دارید؟
همیشه چالش وجود داشته. به نظر میرسد هر چه سمت جلو میرویم چالشهایمان بیشتر میشود. من معتقدم هر چه مجموعه بزرگتر باشد چالش هم بیشتر میشود.
بزرگترین چالشی که با آن درگیریم بحث نقدینگی و تورم کشور است که باعث میشود قدرت خرید در شرکت افت کند. ما در فرآوری هیچ وقت به تکرار گذشته بسنده نکردهایم و هر سال برنامههای ما توسعهمحور است. ما به دنبال افزایش تولید هستیم کما این که در شش ماههی اول سال موفق شدیم حدود پانصد هزار عدد کمک فنر نسبت به گذشته بیشتر تولید کنیم. به موازات این موارد بحث پروژههای توسعه را هم در حوزهی ساختمان داریم. سولهای که از سال ۱۳۹۵ شروع کردیم الان به صورت عملی در حال بهرهبرداری است که با توجه به هزینههای امروز بخش قابل توجهی از سرمایههای ما را درگیر خود کرده. بحث خرید ماشینآلات هم هست که برای افزایش ظرفیت خودمان به آن نیاز داریم. به عنوان مثال در یک مقطعی در سالهای گذشته بخشی از قطعهی میل پیستون کمکفنر در فرآوری تولید میشد. حدود ۲۵ درصد، ولی الان با افتخار میتوانیم بگوییم با همت همکارانمان در حوزههای مختلف الان صد در صد میل پیستون مورد نیاز کمک فنر در داخل فرآوری و ساخت تولید میشود و همهی این پروژههای توسعه، نیازمند نقدینگی است. بنابراین بخش تورم و افزایش تیراژ و بحث سرمایهگذاری را داریم که تلفیق اینها یک مقدار باعث میشود در بحث نقدینگی دچار مشکل شویم که با حمایت هلدینگ و سهامدار تلاش میکنیم بر مشکلات فائق بیاییم.
با تشکر از شما اگر در آخر صحبت خاصی دارید بفرمایید؟
با توجه به این که مدتهاست که در این مجموعه هستم واقعا به نظرم یک مجموعهی متفاوتی است. برای من باعث افتخار است که در این مجموعه هستم ولی چیزی که همیشه به خودم و همکارانم یادآوری میکنم این است که ما باید بتوانیم شرکت را به همین شکل قوی و استوار نگه داریم که من باز تاکیدم بر روی منابع انسانی است یکی از مواردی که روی آن کار میکنیم بحث جانشینپروری است که انشاالله در سنوات آینده مدیران آینده از بچههای این مجموعه انتخاب شوند و این برای ما خیلی حائز اهمیت است. در این راستا بر روی کارایی شغلی تاکید میکنیم که نیروهای متمایزمان را به موازات پروژههایی مثل نکست که منابع انسانی هلدینگ برگزار کرده قویتر کنیم. من معتقدم اگر ما نیروی منابع انسانی توانمند داشته باشیم خود آنها میگویند که در چه مسیری گام برداریم. امیدوارم در این حوزه بتوانیم نتایج خوبی را به دست بیاوریم و در نهایت باعث شود پرچم شرکت فرآوری و ساخت و مجموعهی عظام همیشه بالا باشد.